Ajankohtaista taas kerran.

Joku teistä voi saada dejavu kokemuksen tätä lukiessaan ja on ihan oikeessa. Mä kirjotin tän facebookkiin 2 vuotta sitten, joten joku teistä on saattanu lukee tän aikasemminkin. Tosin silloin peukuttaneita oli kymmenkunta, joten ei niitä lukijoita kovin montaa ollut. Aattelin julkaista nyt uudelleen, josko saisin toiset kymmenen lukijaa, tai ehkä ne viimekertaiset kymmenen lukevat uudelleen.

Itse tätä läpilukiessani, huomasin et mulla pääsiäisen viettoon kuuluu olennaisena osana auton korjaaminen ja niin oli tänäkin vuonna. Edelleenkin mua hämmästyttää toi nettikauppojen toimivuus noissa varaosien toimitusasioissa ja tuo allaoleva pätee edelleen.
________________________________________________
Hyvä posti!

Ainakin joku laitos tässä maailmassa sentään toimii, ja se laitos on posti! Tarkemmin sanottuna saksan posti DHL.

Tilasin Meseen uuden jarrusatulan netistä ja DHL toi sen minulle muutaman päivän kuluttua kotiin! No väärä osahan se tietysti oli, mutta eihän se ollut DHL:n vika. Lähetin osan takaisin kolme ja puoliviikkoa sitten DHL:n palautuksena ja se on ollut perillä toimittajalla melkein samat kolme viikkoa. Rahoja en kylläkään oo saanut vielä takasin mut eihän sekään oo DHL:n vika!

No kiirehän sillä auton korjauksella silloin tietty oli ja niinpä tilasin uuden osan samasta kaupasta, se tapahtu pääsiäisviikon maanantaina. Mietin et saankohan mä sen ennen pääsiäistä, et pääsisin korjaamaan sen auton sitten kirkonmenojen aikana. 

DHL:n seurannasta näin, et paketti oli Lionissa ranskassa, seuraavana päivänä näytti jo olevan Leipzikissä saksassa. Hitto mun auton jarrusylinterikin on siis nähny enemmän maailmaa kun mä! Tai no paljonko se nyt sieltä paketista näkee? Keskiviikkona iltapäivällä sit mietin, et missähän se mun jarrusylinteri nyt matkaa? Kattelin DHL:n pakettiseurantaa töissä. Sielä luki, et paketti oli luovutettu vastaanottajalle Lahdessa klo 15.30.

Eli kyl toi DHL toimii ja kyl samaa vois sanoa siitä nettikaupastakin, kuhan vaan saisin rahat siitä palautuksesta takasin.
________________________________________________

Loppukaneettina voin kertoa, et sain tuolloin rahat palautuksena tililleni. Niin ja tänäkin vuonna viikkoa ennen pääsiäistä tilaamani osat olivat DHL:n kotiin kantamina perillä hyvissä ajoin ennen pääsiäistä. 


Kommentit

  1. Autoista en mitään ymmärrä, enkä ole kummoinen kuskikaan. Luulen, että minulta otetaan kortti veks reilun vuoden päästä, kun täytän 70 v. Silti luin juttusi loppuun saakka. Samanlaisia kokemuksia meilläkin on nettikaupasta ja postin tai kuriiriliikkeiden toiminnasta kuin sinullakin.

    VastaaPoista
  2. Kiva että jaksoit lukea. Näillä autojutuilla tuli tuo julkisesti kirjoittaminen aloitettua. Harmi kuulla, että sinulla saattaa kortti mennä. Toivottavasti saat uutta sisältöä elämään autotta olosta, niin ja onhan se auton pitäminen aika kallistakin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lahen kielen lyhyt oppimäärä

Vappujuhlat

Vinkki puhelimen suojaamiseen.