Vinkki puhelimen suojaamiseen.

Vaikka noihin kännyköihin on nykyisin laitettu kaiken maailman  gorillalasit ja suojakuoret, niin ei ne silti estä sitä sun puhelinta likaantumasta. Ei ne tosin estä sitä rikkoutumastakaan, ainakaan jos kattelee noita nuorison puhelimia, tai sitten niissä niitten suosimissa malleissa on käytetty ton gorillalasin tilalla jotain mosaiikkilasia. Kattokaa vaikka ite, jos ei kotoota löydy yhtään pojankloppia niin pyytäkää vaikka naapurin poikaa näyttämään sen puhelinta. Sehän on lähes takuu varmasti sen näköinen, että sitä on käytetty alasimena, kun jotain härpätintä on taottu koulun metallityötunnilla.

Mä keksin nyt näppärän keinon tohon puhelimen suojaamiseen! Ei se tietysti estä sitä rikkoutumasta, mutta likaantumiselta se ainakin suojaa. Niksinä on, että kääri se tuorekelmuun!
Jaa että, puhelinta on sitten hankala käyttää? Voihan se olla mut hei, kaikkea ei voi saada. En mä tällä niksilläni ehkä mitään Niksi-pirkan kuukauden paras palkintoa voita, mut on se kuitenkin halpa tapa suojata kännykkä.

Entä oonko mä ite kokeillu tätä tarjoamaani niksiä? Voin kertoa, että olen kokeillut!
Helppo oli kääriä puhelin kelmuun, vaikeampi oli saada revittyä sopiva palanen siitä rullasta. Kokeilinko mä sitä jatkuvassa käytössä olevaan kännykkääni? No en helvetissä kokeillut! Työkaverin luuriin kokeilin, kun se oli unohtanut puhelimensa tohon kopiokoneen vieressä olevalle pöydälle. Ihan työkaverin parasta aattelin, ettei sen luuri vaan hapannu siinä pöydällä maatessaan. 

Heii… toi niksihän vois muutes toimia kosteutta vastaankin, hitto kun en huomannu pudottaa sitä puhelinta kokeeksi vaikka vessanpönttöön.

Nyt se on myöhästä, työkaveri nimittäin löyti jo sen luurinsa, tai ainakin mä luulen niin, koska tuolta käytävältä kuului huuto  - Vesa mä niiiin ”rakastan” sua!
Ööh, mistähän helvetistä se muuten arvasi, että se olin just mä, joka sen puhelimen suojasi?

Kommentit

  1. Kiitos illan nauruista. Älä ihmettele, jos duunikaverisi tekee joskus sinulle vastapalveluksen. Vieläpä pyytämättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas palautteesta. Kiva huomata, että edes joku näitä lukee ja saa näistä hupia. Niin ja joo, noi mun työkaverit mua aina epäilee kun jotain tapahtuu, vaikken olis edes ko. Päivänä ollu töissä. Eli pakko vaan kestää niitten vastatoimet.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lahen kielen lyhyt oppimäärä

Älä tule paha päivä!