torstai 13. heinäkuuta 2017

Voiko tätä syödä?



Tuli nälkä! Aattelin tehdä hedelmäsalaattia. Ei ollu kaapissa ananasta joten menin kattomaan, josko äitin kaapeista löytys.

Löyty yks purkki, mutta siin oli päivämäärä 20.10.2014. En sit syöny. Äite kyl sanoi ettei ne miksikään mene ku ovat tyhjiössä siel purkissa. Kysy viel, et lukeeko siinä parasta ennen? Mä sanoin et ihan sama mitä siinä lukee mut päivämäärä on menny jo 3v. sitten. Meinasin laittaa sen purkin takas kaappiin, säilöäkseni sen jälkipolville, mutta äite sano että älä sitä nyt enää sinne laita vaan avaa se!

Siis se purkki oli niin vanha ettei siinä mitää repäisyrengasta ollu. Pienen epäilyn vaallassa kaivoin esiin purkinavaajan. Sanoin viel äitelle, et mitäs jos tää haisee ku hapansilakka? No avasin sen kuitenkin ja ei se ny niin kauheelle haissu. Mutsi sano mulle, et maista sitä. Mä totesin heti et en helvetissä maista... maista ite. No, se maisto ja sanoi et ei nää ny erikoiselle maistu, millehän se tuore ananas maistuu? Sitten se sano vielä et olis pitäny syöttää tää jo isälles. (isä kuoli kaks vuotta sitten).

Multa jäi kuitenki se hedelmäsalaatti tekemättä, joten täytyi tyytyä jugurttiin ja banaaniin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pitäiskö alkaa kasvissyöjäksi?

Aluksi tiedoksi kaikille mielensä pahoittajille   jotka ahdistuvat vessa, kakka jne. jutuista kunhan vaan kakanhaju jostain hiipii sieraim...